ISSN 0005-2531 (Print) ISSN 2522-1841 (Online)
ŞƏRABLARIN KEYFIYYƏTINI TƏYIN ETMƏK ÜÇÜN BUXAR FAZANIN ÜÇDETEKTORLU ANALIZI SISTEMININ TƏTBIQI
T.G.Andronikaşvili, Ş.İ.Şatirişvili, İ.Ş.Şatirişvili, Ş.K.Gigilaşvili

Buxar fazanın üçdetektorlu analizi sisteminin tətbiqi ilə histoqram şəklində çəkilmiş xromatoqramların köməyi ilə şərabların keyfiyyəti təyin edilmişdir. alınmış dəlillər əsasında şərabların yerli və fərdi xüsusiyyətlərini fərqləndirən parametrlər haqqında mülahizə yürüdülmüşdür

Açar sözlər :
Məqaləyə baxın
QEYDİYYAT
JURNALIN SONUNCU SAYI
№1 2024
MÜNDƏRİCAT
- KVANT KİMYƏVİ HESABLAMALARIN KATALİZDƏ ROLU: İCMALS.Ə.Cəbiyeva, N.A.Zeynalov, D.B.Tağıyev
- GÜNƏBAXAN JMIXININ PROTEAZI-PENDİR FERMENTASİYA PROSESLƏRİNİN PERSPEKTİV BİOKATALİZATORU: TƏCRİDİ, TƏMİZLƏNMƏSİ, XÜSUSİYYƏTLƏRİAmal Kaluş, Urida Ayssaui, V.V.VerxoturovDavamı